zondag 23 september 2012

Homerun

Stonersday

De staat MA gaat net als Nederland heel relaxed om met het gebruik van marihuana. Best raar, want Nederland staat er om bekend dat zij het enige land ter wereld is met het gedoogbeleid. Nou, hier dus ook. Je mag ongeveer 1 gram bij hebben, maar als je openbaar rookt wordt het in beslag genomen. Ter ere van dat, is er 1 dag per jaar dat alle stoners bij elkaar komen en er openbaar gerookt mag worden in het grootste park van boston.

Hempfest


Geniaal, ik heb me wel vermaakt tussen de hippies en en de smokey-mc-pods.


Homerun

De 'Red Sox' is de honkbal ploeg die voor Boston uit komt, ze speelden vrijdag de 21e een thuis wedstrijd tegen Baltimore. Geruchten gingen de rondte dat ze kans zouden hebben om de punten in eigen huis te behouden. Maar de Red Sox bakken er dit jaar niet veel van dus het zou spannend gaan worden. Er op af.



Fenway Park is het honkbalstadion van de Boston Red Sox
Het stadion opende haar deuren op 12 april 1912.
Dit jaar vierde het haar 100e verjaardag.
Dit maakt Fenway het oudste nog steeds gebruikte stadion van Major leauge Baseball. 
In de volksmond in Boston heet het stadion "Fenway" en biedt het plaats aan 38.805 fans



Jezelf vermaken tijdens deze wedstrijd is geen probleem, de sfeer zat goed in, ondanks dat de Red Sox al snel tegen een achterstand aan keken.
Na 180 minuten, 0 homeruns, 1 hotdog, 2 doelpunten, 2 filmpjes, en 20 foto's was de 9e inning voorbij, de Red Sox zijn strijdend ten onder gegaan en hebben verloren met 2-4.